Galerie

VOOR MINDER DAN 500 EURO EEN GROOT SCHILDERIJ, ze zijn tijdelijk in de kunstuitleen geweest en nu weer terug. Ik ga deze schilderijen erg voordelig verkopen ,ze zijn nog steeds goed en mooi ,maar ik ben nu met andere thema,s en kleuren bezig.

uit 2004 tot 2010 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

de vlaggedrager

de vlaggedrager

2009

Een groot en vrolijk schilderij ,waarop in witte lijnen 2 figuurtjes te zien zijn ,die allebei een vlag dragen ,de een wat groter dan de ander.Verder zijn er handen (als teken van helpen) te zien. 

De magiër.

De magiër.

2008

Een schilderij met Egyptische invloeden. het figuurtje onder doet erg denken aan de figuurtjes in de graven van de farao,s .In het midde zit een figuur  met een hand die expres veel te groot is .De kleuren zijn beige ,blauw, wit  en warm roodbruin.  

godinnen onder ons 1

godinnen onder ons 1

2010

In de Griekse oudheid is de nikè een overwinnings godin, niet alleen in de strijd ,maar ook voor het welslagen van een onderneming. Een schilderij  met gemengde techniek (acryl en collage) .Een schilderij vol beweging  in een witte baklijst.

godinnen onder ons 3

godinnen onder ons 3

2010

Een godin uit de griekse mythologie. 

godinnen onder ons 2

godinnen onder ons 2

2004

De griekse beelden van het Parthenon zijn vooral bekend om de plooival  en bewegelijkheid , deze figuur is geschilderd naar aanleiding van 2 figuren aan de oostzijde Demeter en Kore. Gemengde techniek op papier. De acryl wordt geleverd in lijst met glas van 60-90.

aantrekkingskracht

aantrekkingskracht

2005

Een vrolijk schilderij over de aantrekkingskracht tussen mensen . De kleuren zijn oranjerood ,geel ,blauwpaars en zwart. Naast 2 figuren zie je ook nog een hand als teken van kracht en kwetsbaarheid. 

zonder ademen naar de overkant

zonder ademen naar de overkant

2009

Een levendig en kleurrijk schilderij met geel ,blauw ,wit en roodbruine  kleuren. Te zien is een abstracte  figuur en een levensboot ,die de weg door het leven symboliseert.Het is een vrolijk schilderijen tegelijkertijd een schilderij dat ons laat nadenken over onze reis door dit leven.

a place to rest

a place to rest

2009

In dit schilderij  spelen de abstracte elementen  de hoofdrol,maar er zijn ook 2 geabstraheerde figuren te zien .Het schilderij is kleurrijk en vrolijk, ingelijst in een zwarte baklijst, en nu voor de helft van de prijs .