In deze groep zitten kleurrijkke schilderijen waar de abstracte en architecturale elementen overheersen.Ook hier is het proces tijdens het werken een belangrijk onderdeel van het schilderij

uit 2010 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

ancient times

ancient times

2018

Een acryl geinspireerd door oude culturen . De kleuren zijn warm : rood ,bruin en zalm kleur.  Deze worden getemperd met grijs en zwart. Het tweeluik is gemaakt op papier . U kunt deze door mij laten inlijsten. Als u het zelf doet  kunnen we de prijs aanpassen .

ancient times 2

ancient times 2

2018

Een schilderij (deel van tweeluik ) geinspireerd door structuren en oude culturen . De kleuren zijn warm ,rood ,bruin en zalmkleur. Deze worden getemperd door grijs en zwart.. Het schilderij is gemaakt op papier en ik kan hem voor u inlijsten. Als u het zelf doet ,kunnen we de prijs aanpassen..

rotsblokken

rotsblokken

2017

Een stukje van de rotsbodem, fascinerend  van kleur, vorm en vooral structuur Naast acryl verf ,heb ik montype met olieverf gebruikt. In zwarte baklijst

rotsen

rotsen

2017

Een schilderij in blauwgroene tinten van rotsen, stenen en grassen.Naast acryl heb ik ook gewerkt met monotype (olieverf) ,waardoor er veel structuur is ontstaan.

Waaien

Waaien

2015

Een abstract werk met blauwe vlakken en rode accenten. Daarnaast zie je witte vlakken die als het ware wegwaaien. Het schilderij is ingelijst in een moderne witte aluminium lijst.  

de schaal

de schaal

2011

De volledige titel luidt . De ochtend wierp in de schaal van de nacht de steen ,die de sterren deed vluchten.Ik heb in dit schilderij veel technieken gebruikt zoals inkt op papier , doorzichtig papier geplakt op een zwarte ondergrond, verder rode oilstift en acrylverf.

nachtwandeling

nachtwandeling

2014

Een groot schilderij van 130-150 met kleine figuren als schimmen in de nacht. 

onderhuids

onderhuids

2014

Een langwerpig doek met schedels en een gezicht waar je ook de halswervels kunt zien.Letterlijk kruip ik onder de huid en laat schedels en hersenen zien.

Het verlangen te vliegen

Het verlangen te vliegen

2011

Een abstract tweeluik  in grijsblauwe kleuren ,Ook hier heb ik transfers gebruikt van kruiswoord raafdsels ,maar het hoofdmotief is toch een beweging naar boven ,vandaar de titel.De schilderijen zitten in 2 houten baklijsten.

kruiswoordraadsel

kruiswoordraadsel

2011

Een tweeluik met een abstracte compositie en met transfers van kruiswoordraadsels  in blauwachtige kleuren.

Het paradijs der nietige dingen

Het paradijs der nietige dingen

2010

Dit  tweeluik kan ook apart verkocht worden onderdezelfde naam. Per stuk 250,-  

Raadsels

Raadsels

2014

Een schilderij over het oplossen van kruiswoordraadsels , naast abstracte kleurvlakken in roze en blauwgroen zijn zwart -wit blokjes te zien en een transfer ,wat woorden in spiegelschrift oplevert.

ik hou van je schaduw

ik hou van je schaduw

2015

Een schilderij met abstracte en figuratieve elementen . Ik heb transfers van gezichten gebruikt ,die door de verflagen heen schemeren.

peace of the past 2

peace of the past 2

2014

Dit is deel 2 van hetzelfde tweeluik en ook deze kan goed alleen.gemengde technieken (inkt , krijt , acryl  en collage )Ook op dit schilderij zijn fracties van gezichten te zien uit de oudheid te zien,die ik heb overgebracht met découpage.Het schilderij bevindt zich in de kunstuitleen van galerie Meander in Zevenaarhttp://www.galerie-meander.nl/

anoniem

anoniem

2011

 Dit schilderij is een tweeluik met als hoofdkleur geel, in de schilderijen zijn portretjes(foto's) verwerkt, vandaar de naam anoniem, je weet niet wie het is, wat ze doen of waar ze wonen. Op mijn schilderijen maak ik gebruik van allerlei technieken acryl maar ook olieverf ,inkt en potlood , Verder heb ik in dit schilderij transfers gebruikt om krantenartikelen over te brengen op het doek, dan heb je alleen de letters en niet het papier..

nieuws van de dag

nieuws van de dag

2013

Op dit schilderij heb ik de transfers van krantenartikelen en letters van de krant als ritme in het schilderij gebruikt.  Dit schilderij heeft verder voornamelijk abstracte elementen.