Galerie

Het zijn landschappen, waar het gevoel van ruimte centraal staat. In het beeld wat ontstaat worden de abstracte kwaliteiten(structuur en kleur) benadrukt. Hierin verwijzen ze meer naar zichzelf dan naar het landschap .

uit 2017 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Heuvelland

Heuvelland

2021

Een  langwerpig schilderij met zomerse kleuren. Het schilderij geeft je het gevoel midden in de ruimte te staan

Silent gras

Silent gras

2021

Zoiets gewoons als gras kan je laten zien hoe onmetelijk rijk de natuur is .De bedoeling van dit schilderij is om je de grassen te laten beleven. Je moet ze als het ware kunnen voelen en ruiken. 

Tussenland

Tussenland

2021

Een abstract landschap met eindeloze vertes en het gevoel van water

De vloed

De vloed

2019

Een groot schilderij in warme kleuren gemaakt met vloeiende acrylverf.  

enclosure

enclosure

2021

Door de pandemie wandelden we veel dichtbij huis . In het bos bij Velhorst Lochem)is er een vennetje met een sprookjesachtige sfeer. Het bos en de grassen omringen je. Op dit moment is dit schilderij gehuurd te zien bij galerie Meander.  

groen is gras onder mijne voeten

groen is gras onder mijne voeten

2019

Een groot doek waar ik het ritme en de structuren van het landschap onderzoek. Het gaat over de bodem onder je voeten, een hele kleine ruimte.Naast acryl werk ik ook met olieverf om de structuren over te brengen

Road to unkown destination 2

Road to unkown destination 2

2021

Een klein schilderij wat onderdeel is van tweeluik over de bergen .De kleuren zijn gedempt ,blauwgrijs met zwart en wat rood.De structuren spelen de belangrijkste rol.

Stepping stones

Stepping stones

2021

Een schilderij met zee en rotsen , gezien tijdens wandeltochten in Zuid Engeland. Prachtig ,eenzaam en woest landschap .

Rietland

Rietland

2020

Een schilderij in grijzen ,blauwen en geel achtige kleuren met riet .Rietland komt voor aan de randen van open water en het hoge opgaande riet domineert het landschap ,verder is er vooral ruimte .Het riet heb ik gemaakt met monotype en geeft een levendig beeld.

Endless landscape 3

Endless landscape 3

2021

Een schilderij waarin je het landschap voelt  en geniet van de eindeloosheid en leegte van de vlakte.

Walking on stones

Walking on stones

2020

Een schilderij waar je in wilt lopen ,de verte is eindeloos en de stilte overal

De canyon

De canyon

2019

Een vierkant schilderij over canyons en gorges in het landschap met warme kleuren. Het landschap is geabstraheerd .Een ongerept natuur gebied , waar je eindeloos ver kunt kijken.  

Walking the silvery sand

Walking the silvery sand

2020

Schilderij met gemengde techniek en collage over het begin van de mensheid ,onze voorlopers in de prehistorie lopend in wat nu het midde oosten is.

floating river

floating river

2018

Een landschap in warme bruinrode tinten  met water of rivier. naast de kleurvlakken werk ik graag met structuren. Met monotype breng ik structuren over op doek.

endless landscape 2

endless landscape 2

2017

Een schilderij over de ruimte in het landschap. Je ervaart de ruimte, het licht, de wind , alles veel intenser dan in de stad ,waar dat een bijrol heeft. Het schilderij heeft structuren ,gemaakt met monotype om dat te ondersteunen.U kunt het schilderij met of zonder baklijst kopen.

Het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant van de heuvel

Het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant van de heuvel

2020

Een landschap waar je de weg kunt volgen tot in de heuvels. De kleuren zijn blauw ,grijs en lente groen., zoals een zon die net over de heuvels strijkt.

het beloofde land

het beloofde land

2019

Een kleurrijk schilderij van een ongerept natuur gebied.

Genesis

Genesis

2018

Een groot schilderij met een geabstraheerd landschap.naast grijzen en bruinen worden er hier en daar fel turquooise en roodbruine kleuren gebruikt..De structuur wordt gemaakt met monotype.Verder is er veel wit in dit schilderij ,het is een schilderij voor een grote wand.  

silent grasses

silent grasses

2020

Een geabstraheerd landschap met grassen , water en eindeloze verte. De belangrijkste kleuren zijn blauw ,,bruinrood ,aarde tinten en zalmkleur.Ik heb gewerkt met monotype , acryl en olieverf op doek. Het is een rustgevend  landschap ,waar je in wilt rond dwalen.

klif

klif

2019

Een groot schilderij  met monotype en acryl op doek. de inspiratie voor dit doek komt uit Schotland. Het belangrijkste op het schilderij is de ruimte en het gevoel van de wind om je hoofd.

ochtend in de woestijn

ochtend in de woestijn

2020

Een  groot schilderij met wittige kleuren.  Dit schilderij verbeeldt een rotsig berglandschap in de vroege ochtend.De kleuren zijn helder en licht.

de rotskloof

de rotskloof

2018

Een klein schilderij met gemengde techniek (acryl ,acryl inkt en krijt) over roze rotsen in Jordanie.