Galerie

Landschappen met gemengde techniek (oilstick ,inkt , aquatone, vetkrijt en aquarelverf op papier.De aquarel wordt standaard geleverd met zuurvrij passe - partout . Het inlijsten en de lijst naar keuze ( aluminium 50 euro, aluminium wit 75 euro en white wash houten lijst 75 euro kunt u erbij bestellen , zie lijsten bij informatie pagina

uit 2009 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De bocht van de Berkel

De bocht van de Berkel

2021

In de Achterhoek ligt het riviertje de Berkel en daar wandelen we veel . Prachtig is de bochtige rivier bij Almen. de aquarel wordt geleverd in  zuurvrij passe- partout van 65  bij 80  en voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten. Op dit moment is dit schilderij verhuurd aan de gemeente Lochem, vanaf september 2021  is dit schilderij weer te zien in galerie groot Hietbrink.  

Tussenland 2

Tussenland 2

2021

Aquarel met gemengde techniek , wordt geleverd in passe- partout en voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten.

De duinen

De duinen

2020

Een aquarel gemaakt in het duingebied bij Bergen aan zee . De duinen hebben veel structuur ,gemaakt met vetkrijt en aquatones. Op dit moment is dit schilderij verhuurd.

De heuveltop

De heuveltop

2020

Een aquarel gemaakt in de Eiffel op de top van een heuvel .  Je kunt ver kijken en daarom is de horrizon hoog. De aquarel is in de zomer gemaakt en heeft warme kleuren.

vanaf de heuveltop 2

vanaf de heuveltop 2

2020

In het najaar kon ik wandelen in de Eiffel , een prachtig gebergte op een paar uur rijden van Nederland.daar heb ik een serie schilderijen gemaakt bij het huisje wat ik gehuurd had . Mooie vergezichten met hier en daar een huis in het dal.    

Walking on hills

Walking on hills

2020

Een aquarel met gemengde techniek over  grassen ,heuvels in warme kleuren. In de verte zie je een klein watertje.  Wordt geleverd in passe- partout en lijst.

Tussenland

Tussenland

2019

Een aquarel met gemengde techniek over water ,slib en het tussen gebied tussen eb en vloed. De aquarel wordt standaard geleverd met passe-partout .Ik kan hem tegen een kleine meerprijs voor u inlijsten en bij u thuis brengen .

Rotsen in Bretagne

Rotsen in Bretagne

2018

Een aquarel met gemengde techniek over rotsen ,en zee in Bretagne . Voor inlijsten zie informatiepagina inlijsten.

just by the sea

just by the sea

2017

Een aquarel in warme gele en aarde tinten over zee (de rode zee) ,warm zand ,woestijnen, heuvels en dalen , warm licht en donkere schaduwen. Wordt verstuurd in zuurvrij passe-partout, kan tegen een kleine meerprijs ook ingelijst worden, zie informatiepagina inlijsten.

Voorbij de stilte

Voorbij de stilte

2017

Aquarel met gemengde technieken over stilte en landschap, je hoort geen machines, geen auto's en geen muziek. De kleuren zijn blauw ,bruin en wat geel.De aquarel wordt gestuurd in zuurvrij passe-partout van 65-80. Tegen een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten en breng ik hem bij u thuis(bij versturen grote kans op glasschade), zie informatiepagina inlijsten

De lente komt eraan

De lente komt eraan

2017

Een landschapsaquarel met de frisse kleuren ,zoals je ze vooral in de lente ervaart. De lucht voelt fris en tintelt en het groen komt weer te voorschijn. De aquarel wordt verzonden met zuurvrij passe-partout.Ik kan de aquarel ook voor u inlijsten ,zie informatiepagina inlijsten.

het beloofde land

het beloofde land

2016

Een aquarel uit de serie lege landschappen. Aquarel met gemengde techniek(inkt ,aquatones en vetkrijt ) .Inlijsten zie informatie pagina inlijsten.

de lente komt eraan 2

de lente komt eraan 2

2016

Een snelle aquarel van de Berkel in de lente, de Berkel is een riviertje in de Achterhoek in heldere kleuren . Op dit moment is dit schilderij verhuurd aan de gemeente Lochem.

Genesis

Genesis

2015

In het begin was alles woest en ledig ,dat is wat je ziet op dit landschap ,er is geen ordening.

in den beginne 2

in den beginne 2

2014

Witte rotsen in woestijnachtig gebied,De rotsen zijn wit en ook het zand is heel licht van kleur.Daarintegen zijn de schaduwen scherp en donker.Aquartel met gemengde techniek

grasses on the island

grasses on the island

2018

Een landschap geinspireerd door de Wadden eilanden. Aquarel met gemengde techniek . Op de voorgrond zie je al de wuivende grassen en de blauwe duinen op de achtergrond zorgen voor veel diepte.De aquarel wordt geleverd in zuurvrij pass-partout van 65 -80. Voor een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten en thuisbrengen (vanwege kans op glasschade). Zie informatiepagina inlijsten.

wind op zee

wind op zee

2016

Een aquarel geschilderd  op Texel bij de Slufter , een wadden schilderij..Standaard met passe-partout .Lijst zie informatie inlijsten  

Rotsen

Rotsen

2017

In Bretagne heb ik geschilderd bij de roze rotsen in Plougasnou. Prachtig zag je in de inhammen van de zee met eb en vloed .Aan de aquarel heb ik vetkrijt en conte a la Paris toegevoegd verder nog wat pastel. 

rotsen in de Ardennen

rotsen in de Ardennen

2009

Een aquarel met gemengde techniek ,gemaakt in de Ardennen ,rotsen zijn miniwerelden vol planten en mossen.