Aquarellen , waar de architectuur en/of de abstracte elementen overheersen. De aquarel wordt standaard geleverd in zuurvrij passe-partout Inlijsten kan en kost voor alluminium list 50 euro ,witte alluminium lijst 75 euro .

uit 2008 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

nachtstad

nachtstad

2017

Een kleurige ,vrolijke aquarel over een stad ,ergens in de wereld en iedereen slaapt.Het is stil.de kleuren zijn rood ,blauw en een diep zwarte lucht.

places to rest

places to rest

2016

Een aquarel met structuren en huisvormen in een nachtelijke omgeving.De belangrijkste kleuren zijn turquoois, blauw en bruin. Aquarel wordt verstuurd in zuurvrij passe-partout ,Lijst zie informatiepagina inlijsten.  

het dakterras

het dakterras

2016

Een abstracte aquarel en gemengde techniek  met architectonische elementen.

Pompeij

Pompeij

2012

Pompeij is zo groot dat er ook plekken zijn waar je de mensen kunt ontvluchten en die zijn heel geschikt om even te tekenen,de tekening heb ik later in mijn atellier uitgewerkt. Aquarel met gemengde techniek( inkt, aquarel  en vetkrijt). 

carnaval op een bergtop

carnaval op een bergtop

2008

Een aquarel met gemengde techniek ,waar niet zozeer de voorstelling als wel de kleur en de structuur de hoofdrol spelen. Ik heb als structuur ,dun keukenpapier gebruikt en dat afgedrukt .Met passe-partout.

Romeinse villa

Romeinse villa

2015

Een aquarel met gemengde techniek (collage ) over  oude huizen in Rome.Door de ramen komt straalt het zonlicht. 

Turn the page

Turn the page

2015

Een aquarel met gemengde techniek(inkt ,vetkrijt ,aquatone en olieverf) in vrolijke kleuren. 

stad

stad

2010

Een aquarel met daaraan toegevoegd inkt, en vetkrijt . Het geheel is dynamisch geschilderd met veel kleur ,Rood is de hoofdkleur ,maar er is ook geel en warm blauw. 

ommmuurde stad

ommmuurde stad

2011

Aquarel met als onderwerp een stadsmuur met huizen,zoals je soms tegenkomt in Zuid Italie.De aquarl wordt geleverd in zuurvrij passe-partout.  

kashba

kashba

2013

In Marokko heb ik veel getekend en geschilderd in een prachtige oase en kashba het zuiden van Marokko.Naast palmbomen zie je de huizen ,veelal in de kleur van het landschap .Op de achtergrond zie je de woestijn. Het schilderij is aquarel met daaraan toegevoegd inkt ,krijt en acryl .