INTRODUKTIE

Marjan Nagtegaal (opleiding Koninklijke Academie in Den Haag) maakt zowel schilderijen met acryl,olieverf en monotype als ook aquarellen met gemengde techniek, maar beide technieken gebruikt zij op een geheel eigen wijze.

Aan de rechterzijde ziet u hier een aantal rubrieken. U kunt in deze rubrieken   alle informatie vinden over de thema's, de techniek, over lessen , exposities en aanbiedingen.Bij EXPOSITIES  en CV ziet u  verder een overzicht van alle tentoonstellingen.  

Als u Galerie aanklikt kunt u de schilderijen bekijken, die onderverdeeld zijn in een aantal rubrieken. Door een rubriek aan te klikken kunt u kijken welke schilderijen nog beschikbaar zijn en contact met haar opnemen.  Ook kunt u direct bestellen via de ONLINEWINKEL. Via die onlinewinkel kunt u een KUNSTKAART bestellen en versturen

Als u geinterresseerd bent in haar werk en de technieken ,die zij  gebruikt kunt u zich opgeven voor de NIEUWSBRIEFdie eens in de maand verspreid wordt en natuurlijk kunt u een werk altijd in het atellier vrijblijvend komen bekijken. Contact ;nagtegaal.marjan@gmail.com . U kunt mij volgen op instagram(Marjan Nagtegaal) en op facebook (atelier Marjan Nagtegaal)

Naast haar werk als beeldend kunstenaar geeft Marjan Nagtegaal les bij het Kunstenhuis de Bilt /Zeist (het lichtruim)als docente modelschilderen en tekenen, docente academieklas en docente gemengde techniek. Zie voor nog meer werk  www.marjannagtegaal.kunstinzicht.nl

Marjan Nagtegaal is sitehelp en lid van het ballotageteam van Exto.