Galerie

Een groep werken met als thema architectuur en steden. Het is een meer abstracte weergave huizen en steden.

uit 2015 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De dageraad

De dageraad

2023

Een stadsgezicht met hoogbouw  is vaak onpersoonlijk, alleen de kleur van ochtend of avond  maakt het anders dan al die andere steden met hoogbouw. De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passe - partout. 

roofs 4

roofs 4

2017

Een groot schilderij over de daken van Cairo ,waar mensen van alles en nog wat op hun daken bewaren.De kleuren zijn grijs ,zwart roodbruin en wit. In het schilderij is ook collage gebruikt.

nachtstad

nachtstad

2017

Een kleurrijke aquarel met huizen tegen een bijna zwarte lucht. De aquarel wordt verzonden in een zuurvrij passe-partout, tegen een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten , zie informatie pagina inlijsten.

het oude centrum

het oude centrum

2019

Een stadsgezicht ,niet ergens speciaal ,maar een groep huizen , flats en hoge gebouwen  en ergens in die grote stad is het oude centrum verborgen. Acryl ,olieverf en monotype op doek.

kashba

kashba

2022

Aquarel ,gemaakt in Marokko  . De aquarel wordt verstuurd in zuurvrij passepartout. Voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten..  

kashba

kashba

2022

In Marokko heb ik veel getekend en geschilderd in een prachtige oase en kashba het zuiden van Marokko.Naast palmbomen zie je de huizen ,veelal in de kleur van het landschap .Op de achtergrond zie je de woestijn. Het schilderij is aquarel met daaraan toegevoegd inkt ,krijt en acryl .

Metropool

Metropool

2018

Een schilderij met collage over de grote stad ,het doolhof van straten ,gebouwen ,ramen schaduw en licht. Het schilderij is opgebouwd uit lagen met acrylverf met daarover heen een laag olieverf. De kleuren zijn vooral blauw en geel.  

de daken

de daken

2016

Een stadslandschap met daken.Aquarel met gemengde techniek(aquarel ,vetkrijt ,inkt en aquatones) Met lijst 300,-, zonder 225,-

stad

stad

2015

Een grote stad ,een stadslandschap met weinig kleur , met aluminium lijst en passe-partout.