Galerie

De basis is aquarel met daaraan toegevoegd inkt, oliekrijt, aquarelkrijt en soms zelfs olieverf.Het onderwerp zijn mensfiguren ,al dan niet geabstraheerd. De aquarel wordt standaard geleverd in zuurvrij passe-partout , tegen een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten.

uit 2010 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Geluk hangt in de lucht

Geluk hangt in de lucht

2023

Een vrolijke aquarel met mensfiguren en hartjes.

Intermezzo

Intermezzo

2022

Kleurrijk schilderij op papier met gemengde technieken en  aquarel . Het thema is het groepsgevoel ,samen  iets vieren ,samen op pad .Het schilderij wordt verstuurd met passe- partout. Voor een kleine meerprijs kan ik het schilderij voor u inlijsten en thuis bezorgen.

Het familieportret

Het familieportret

2020

Het famillieportret is een aquarel met gemengde technieken ,er is ook in getekend met aquarelkrijt en geschilderd met acryl. Te zien zijn een aantel geabstraheerde figuren. De kleuren zij blauw grijs met hier en daar wat paars

een jaar zonder lente

een jaar zonder lente

2017

Een aquarel met gemengde techniek(vetkrijt ,inkt en acrylverf) in geel blauwen kleuren . De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passe- partout . Voor een kleine meerprijs  ( €75 )kan ik de aquarel voor u inlijsten en bij u afleveren.

Falling

Falling

2020

Een aquarel met gemengde techniek in warme kleuren . Er is een vallende figuur te zien, een figuur die ik heb geschilderd naar aanleiding van een voetballer.De aquarel wordt geleverd met zuurvrij passe - partout en tegen een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten en thuis afleveren.

rennen naar de overkant

rennen naar de overkant

2018

Een aquarel met kleurige vlakken ,waarin je een rennende figuur ziet, waarheen weet je niet .

wijze vrouw in complexe wereld

wijze vrouw in complexe wereld

2018

Een aquarel met gemengde techniek(inkt ,vetkrijt, acryl ) over de zware lasten en taken van vrouwen ,die net iets meer zijn dan de lasten van mannen

aantrekkingskracht

aantrekkingskracht

2017

Een werk ,waar 2 figuren te zien zijn.,een heel duidelijk en de ander veel vager. Aantrekkingskracht is hier zeer lettelijk bedoeld, een figuur trekt aan de ander.De kleuren zijn lila ,geel,rood en donker blauw , kleuren die je niet vaak gecombineerd ziet. Er is veel vaart in het schilderij ,door gebruik van vetkrijt en oost-indische inkt.zie voor lijst ,informatiepagina inlijsten

verliezen in late liefde

verliezen in late liefde

2016

Een aquarel in vooral rode kleuren, gecombineerd met zwart, blauw en een beetje bruin. Het schilderij gaat over ontmoetingen, nieuwe kansen en wat doe je ermee, pak je het op of toch maar niet. Naast aquarel is er inkt en oliepastel gebruikt.De aquarel wordt geleverd zuurvrij passe-partout.(zie informatie pagina inlijsten) .

dans 2

dans 2

2016

Een vrolijke aquarel over de dans ik heb geprobeerd de beweging van dansen weer te geven.  De kleuren zijn helder geel ,roodbruin en wat blauw. Naast aquarel heb ik nog wat aquatone en inkt gebruikt.De aquarel wordt geleverd met passe-partout. Voor lijst zie informatie pagina inlijsten.

zachte troost

zachte troost

2016

Een aquarel met gemengde techniek in warme kleuren over menselijk contact en de warmte die je daarvan als medemens kan ervaren.Naast aquarel heb ik ook wat oostindische inkt en acryl gebruikt.  

weerspiegeling

weerspiegeling

2016

Een aquarel over de weerspiegelingen van gebouwen en  daarin  ineens een menselijke figuur.

carrière in het collectief

carrière in het collectief

2012

Een aquarel  over intermenselijke relaties.De aquarel is dynanisch geschilderd met veel kleur en er is inkt en vetkrijt aan toegevoegd.De aquarel wordt geleverd in zuurvrij paspatoe , de lijst kunt u er apart bijbestellen.

omlaag klimmen

omlaag klimmen

2013

Een aquarel met gemengde techniek(inkt ,oliekrijt en aquarel) in heldere vrij zachte kleuren over moeilijkheden en de mogelijkheid ze te overwinnen.  De aquarel wordt geleverd in een zuurvrij passe-partout .

hanging around

hanging around

2015

Een aquarel met gemengde techniek. Geleverd met zuurvrij passe-partout.

in goed vertrouwen

in goed vertrouwen

2010

Dit schilderij gaat over  menselijk contact en vertrouwen in elkaar. De basis is aquarel met daaraan toegevoegd inkt en olieverf De kleuren zijn blauw ,blauwgroen en een weinig rood.De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passe-partout .      

schipperen tussen droom en doem

schipperen tussen droom en doem

2010

In deze aquarel met gemengde techniek  zijn veel figuren te zien ,welliswaar geabstraheerd,maar wel aanwezig.  De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passse -partout .